Sobre nosaltres

Qui som?

La Penya Llevantinista Tòtil es troba registrada oficialment des-del mes de març de l’any 2004 i en l’actualitat forma part de la “Delegació de Penyes Llevantinistes”.

Som un grup d’amics granotes (actualment ja vora 50) que ens juntem els caps de setmana per a passar-ho bé animant al Llevant UE,  club degà i centenari del futbol valencià, fundat l’any 1909.

Hem sigut uns dels principals impulsors  per a que la copa  guanyada pel Llevant FC l’any 1937 fòra reconeguda als mateixos efectes que les que han guanyat altres equips. De moment hem aconseguit el reconeixement polític per unanimitat al Congrés dels Diputats i seguim lluitant per a que algun dia s’ens reconega també a nivell federatiu.

On estem?

Quan anem a l’estadi ens situem darrere de la porteria del fons d’Alboraia però tenim penyistes per tot arreu: Picanya (on es troba la seu social), Cullera, Sueca, València, Paiporta, Potries, Torrent, Meliana, Patraix, Benimaclet, Godella,  Pedreguer, Chulilla, l’Eliana, Montserrat, Benilloba, Tavernes de la Valldigna… fins i tot a les Terres de l’Ebre i a Cerdanyola del Vallés.

Què volem?

Gaudir i patir amb el nostre equip al nostre estadi; fer desplaçaments seguint al Llevant UE per tot arreu (hem estat a Jerez, Lleida, Girona, Eibar, Madrid, Barcelona, Bilbao, Donosti, Vila-real, Cartagena., Irun, Iruña…); i per supost passar-ho bé en sopars, dinars i altres activitats de la penya.

Què pensem?

Som seguidors de l’equip del poble, i allà on anem intentem comprometre’ns amb aquelles activitats i fets en defensa del nostre territori, la nostra llengua i la nostra cultura.  Per això s’hem adherit a diverses campanyes i hem fet comunicats de premsa demanant una major valencianització del Llevant Unió Esportiva.

Rebutgem qualsevol plantejament feixista i racista, així com qualsevol mostra de violència i només entenem el futbol com una forma de passar-ho bé entre amics.

Com vos podeu apuntar a la penya?

Només heu d’enviar un correu a l’adreça penyatotil@penyatotil.cat amb les vostres dades i vindre a coneixer-nos.

És molt car?

Òbviament no. Amb menys del que costa un paquet de tabac o llogar una pel·lícula de vídeo teniu una mensualitat sencera, és a dir per 2 euros al mes (joves i aturats 1), durant 10 mesos cada any podeu ser socis. A més cal afegir l’alta que són 5 euros i es paga per una única vegada.

Les quotes anuals dels penyistes són les següents:

  • ADULTS: 40 €
  • ESTUDIANTS / ATURATS: 20 €
  • MENORS DE 14 ANYS: 10 €
  • SIMPATITZANTS: 10 €
  • Quota d’alta en la penya: 5 €

(ESPECIAL CAMPANYA 2013/2014):

  • ADULTS: 20 €
  • ESTUDIANTS / ATURATS: 10 €
  • MENORS DE 14 ANYS: 5 €
  • SIMPATITZANTS: 5 €
  • Quota d’alta en la penya: 5 €

T’esperem a la Penya Llevantinista Tòtil !!!!

© PENYA LLEVANTINISTA TÒTIL Política de privacitat Política de cookies Avis legal

Aquest web utilitza cookies pròpies per al correcte funcionament. En fer clic al botó D´acord, accepta l´ús d´aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y más información
Privacidad